Vacature: Account manager België

Elke dag met plezier naar je werk

Bij Frans Muller geloven we dat oprechte interesse in en integer advies aan de klanten het aller belangrijkste is. En dat maakt dit werk ook zo ontzettend leuk. Een warme relatie met de retailers. Dankzij de kwalitatieve topproducten en de verkoop- en marketing tools, help je de winkelier om meer omzet te genereren. En wat misschien nog wel belangrijker is; een grote glimlach op de gezichten van hun klanten. Want mooie schoenen moeten mooi blijven!

De werkzaamheden laten zich leiden door de seizoenen. De ene periode maak je langere dagen, sta je op beurzen, geef je verkooptrainingen en reis je door je gehele rayon. De andere periode kan je iets meer ademen en krijg je tijd voor de voorbereiding voor de komende tijd. Die dynamiek is hartstikke leuk en zorgt voor een super gevarieerde baan. 

Je doet het niet alleen
Ja, jij bent de kartrekker in België. Maar je werkt samen met het gehele Frans Muller team. Het meest intensief werk je samen met de twee Sales Managers. Zij zullen je inwerken en je kan met al jouw vragen bij hen terecht. Jij geeft aan wat je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn en zij ondersteunen je waar nodig. Daarnaast werk je samen met de andere accountmanagers, het sales binnendienst team en het marketing team, want we maken samen het succes. Je werkt voornamelijk bij de klanten onderweg en daarnaast vanuit de showroom in Brussel of je home-office en af en toe vanuit de showroom in Nieuwegein (NL) of hoofdkantoor in Groningen (NL) voor sales- of team meetings.

Dynamische rasoptimist gezocht

 • Ervaring in retail, fashion en sales
 • Autonome instelling
 • Super flexibel
 • Positiviteit, loyaliteit en een gezonde drive
 • Beheersing van het Nederlands en het Frans
 • Humor, integer en energiek

Frans Muller: we care for shoes!

Frans Muller is een familiebedrijf met een traditie van meer dan 165 jaar. Rutger Muller is inmiddels de zesde generatie die het familiebedrijf leidt. Waar het bedrijf startte in 1853 met het leveren van leren huiden, tentdoeken en naalden voor de maakindustrie, is er ondertussen behoorlijk wat veranderd. 

Frans Muller is exclusief distributeur van een aantal internationale topmerken in schoenverzorgingsproducten voor de Benelux; schoenverzorging, inlegzolen, voetsupport, schoenspanners, veters, pantoffels en voetverzorgingsproducten. Eigenlijk alles behalve schoenen! Onze producten leveren we aan onder andere fashion, comfort, sneaker, sport en outdoor retailers. We zijn nauw betrokken bij onze klanten. We volgen de schoenen- en retail trends op de voet en werken samen met vele schoenenmerken. Daarnaast zijn we koploper als het gaat om innovaties op het gebied van IT, webshop en online trends. 

Zoals in alle goede familiebedrijven staat ook bij ons de klant centraal. De bedrijfsvoering is gericht op continuïteit. Hierbij is de relatie met onze klanten het aller belangrijkste. We genieten er elke dag van als we dankzij optimale service onze klanten blij kunnen maken. Als marktleider en pure specialist kunnen we dit garanderen.

Wat heeft deze familie te bieden?

 • Een bijzonder dynamische functie bij een hecht familiebedrijf
 • Werken voor de marktleider met mooie merken
 • Goede begeleiding en de kans écht iets op te bouwen
 • Hoge mate van authenticiteit, je mag jezelf zijn
 • Klanten zijn als collega’s