Heb je na het douchen of in het zwembad wel eens naar je natte voetafdrukken op de vloer gekeken en ze vergeleken met die van anderen? Grote kans dat je veel verschillen ziet. Van hoge voetbogen tot ‘platvoeten’ en alles wat daar tussenin zit. Toch zitten in nieuwe schoenen vaak zolen die gemaakt zijn voor de gemiddelde voet. Hoe groot is de kans dat jij precies die gemiddelde voet hebt? Daarom heeft Pedag de VIVA inlegzolen ontwikkeld. Met de introductie van de VIVA Low is deze lijn nu helemaal compleet.

Elke stap die je zet is een belasting voor het hele lichaam. Want je voet neerzetten zorgt voor een schokgolf die opgevangen moet worden. Dat is niet erg, want lopen is gezond. Maar het is wel iets om eens goed bij stil te staan. Ondersteunen jouw schoenen je voeten wel goed genoeg? Je voeten zijn immers de basis waar je hele lichaam op steunt.

De Pedag VIVA inlegzolen geven jou die goede basis. Ze maken elke schoen beter.

Dat komt omdat ze een anatomisch vormgegeven voetbed hebben, met onder andere een hielkussen, spreidvoet pelotte en gelengsteun. Dat klinkt vrij technisch, maar het komt er op neer dat alles zo is vormgegeven dat ze je voeten de beste ondersteuning bieden. Ze werken schokabsorberend en ontlasten je hielen, enkels, knieën en rug. Zo zorgen de VIVA inlegzolen voor dagelijks loopgemak, comfort en voorkomen ze vermoeidheid.

De zolen zijn handgemaakt van flexibel rundleer. Rundleer past zich optimaal aan de vorm van je voeten aan, het ademt goed en het zorgt voor de beste hygiëne. Er zijn drie types VIVA inlegzolen. Naast de VIVA zijn er de VIVA High voor de holle voet en de al genoemde VIVA Low voor de ingezakte voet. Zo heb je met de Pedag VIVA zolen altijd de ondersteuning die bij je voeten past.

Misschien denk je bij inlegzolen aan wandelvakanties, maar de VIVA inlegzolen zijn juist bij uitstek geschikt om ook dagelijks te dragen. Want je loopt vaker en langer dan je denkt. Even naar de koffieautomaat of een boodschap in de stad doen… Activiteiten waarvan je niet direct denkt dat ze belastend zijn voor je lichaam. Pedag VIVA inlegzolen zorgen ervoor dat je dit op de beste versie van je schoenen kunt doen.