Elke stap die je zet zorgt voor een schokgolf die je hele lichaam belast. De juiste ondersteuning voor je voeten is daarom erg belangrijk. De gelzolen van het Duitse merk Pedag helpen je daarbij. Ze voorkomen of verlichten klachten en voetpijn.

Natuurlijk zijn er verschillende fabrikanten van gelzolen, maar de gelzolen van Pedag onderscheiden zich qua kwaliteit en duurzaamheid. Dat komt omdat Pedag al meer dan 60 jaar ervaring heeft en samenwerkt met de beste orthopeden en deskundigen in hun vakgebied. Een typisch staaltje Duitse handgemaakte degelijkheid dat zorgt voor de hoogste kwaliteit..

Maar Pedag is ook innovatief. Ze zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van hun handgemaakte producten en gebruiken daarvoor veelal plantaardig gelooide leersoorten. Dat zorgt ervoor dat Pedag een ruim assortiment aan zolen heeft, die bij de beste op de markt horen.

Een dagelijkse gebruiker heeft een andere ondersteuning nodig dan een sportieve gebruiker. Pedag houdt daar goed rekening mee. De anatomie van iedere zool is daarom aangepast aan het gebruik. Frans Muller Benelux beschikt over een grote collectie van verschillende types Pedag zolen. Hiermee kunnen we elk type gebruiker voorzien van de beste zolen die er zijn.