Shoe Care Academy

Veel gestelde vragen

Ik kan niet inloggen (cursist)

Dit kan twee dingen betekenen, of je gegevens zijn onjuist of je bent niet aangemaakt als cursist. Wanneer je gegevens onjuist zijn informeer dan bij de administrator van jouw winkel of filiaal wat het juiste emailadres is en vraag eventueel een nieuw wachtwoord aan. Wanneer je niet bent aangemaakt als cursist dien je contact op te nemen met de administrator van jouw winkel of filiaal. Je dient dan te moeten worden aangemaakt als cursist. Wanneer dit is gelukt moet het inloggen geen probleem zijn.

Ik kan niet inloggen (admin)

Dit kan twee dingen betekenen, of je gegevens zijn onjuist of je bent niet aangemaakt als admin. Wanneer je gegevens onjuist zijn informeer dan bij de hoofd administrator van jouw winkel of filiaal wat het juiste emailadres is en vraag eventueel een nieuw wachtwoord aan. Wanneer je niet bent aangemaakt als admin dien je contact op te nemen met de hoofd administrator van jouw winkel of filiaal. Je dient dan te moeten worden aangemaakt als admin. Wanneer dit is gelukt moet het inloggen geen probleem zijn. Let op, inloggen als admin moet op een andere locatie als de cursist, je ontvangt deze locatie in de mail wanneer je als admin bent aangemaakt.

Na het inloggen als cursist is het scherm wit

Je hebt in dit geval geen rol gekregen van de administrator. Neem hiervoor contact op met de administrator van jouw winkel of filiaal. Wanneer je een rol toegewezen hebt gekregen kan je gewoon gebruik maken van de academy.

Ik kan als admin geen cursisten aanmaken

Een cursist aanmaken dien je te doen door op het "+" icoontje te drukken, rechts in het scherm. Wanneer deze niet werkt is de browser waarin je werkt niet meer up to date. Advies is om in Goolge Chrome te werken of in de meest recente versie van de andere browsers.

De Shoe Care Academy is de online learning tool waar je leert werken met de verzorgingsproducten van Collonil, alles te weten komt over de inlegzolen van Pedag en je skills worden getest op het gebied van sales en productkennis.

Via de “Wall of Shine” kun je jouw beste tips en tricks delen met andere gebruikers en je ervaringen uit de winkel delen.

De Shoe Care Academy gaat mee met de laatste trends en ontwikkelingen in de schoenenwereld, zo kun jij elk seizoen weer het aller beste advies geven in de winkel.

Ook gebruik maken van de Shoe Care Academy? Dat kan! Vraag of de winkel waar je werkt al een account heeft en ga aan de slag! Nog geen account? Geen probleem! Vraag deze dan aan via info@fransmuller.nl.

SHOE CARE ACADEMY

Poets direct jouw skills op in de Shoe Care Academy!