Event support

Wij willen u graag ondersteunen bij uw event. We bieden hier diverse diensten voor aan. Denk bijvoorbeeld aan onze Collonil Carbon Pro MiniCooper of onze Collonil 1909 VespaCar. Lees meer over onze mogelijkheden, heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Lees onder de foto meer informatie over de verschillende events.

Collonil Carbon Pro event

Meet the Beast! Maak kennis met The Beast! Een stoere en opvallende Mini Cooper 4x4 met een 3 meter lange Collonil Carbon Pro bus op het dak. Collonil Carbon Pro is een extreem sterke water- en vuilafstotende spray voor schoenen. Maar ook tassen, kleding en meubels kunnen er mee behandeld worden, want Collonil Carbon Pro is geschikt voor alle materialen. Collonil maakt sinds 1909 hoogwaardige producten voor schoenverzorging en de Carbon range is het beste dat ze maken.   Collonil Carbon Pro verdient het om op een extreme manier gepromoot te worden. Daarom is er The Beast, want deze brute Mini Cooper straalt perfect uit wat Collonil Carbon Pro is: extreem, stoer en ontzettend sterk. Hij valt meteen op in het straatbeeld wanneer hij voor uw winkel staat; het is een echte eyecatcher.   U kunt The Beast boeken. U krijgt de auto op uw locatie, met een promotiedame of –heer. Hij of zij laat de Carbon Pro spray zien, geeft uitleg, spuit de schoenen van klanten in, adviseert uw personeel en stuurt aan op bijverkoop. Zo versterkt The Beast de klantbeleving wanneer hij voor uw winkel staat. De auto komt compleet met producten is te boeken inclusief eventmedewerker die uw klanten betrekt en overtuigd.

Collonil 1909 Vespacar event

Viva Vespa! Collonil Shoe Shine! Noem hem goedgekleed, keurig of gesoigneerd... James is het allemaal! Tot in de puntjes verzorgd, vooral zijn schoenen. Want schoenen zijn James zijn specialiteit. Hij is de klassieke schoenenpoetser. Als geen ander weet hij hoe je schoenen moet poetsen en welke producten je daarbij moet gebruiken. James verplaatst zich op een stijlvolle manier; in zijn Collonil 1909 Vespacar. Deze Vespacar is helemaal gerenoveerd en uitgevoerd in de stijl van Collonil 1909, de luxe lijn van Collonil. James poetst schoenen, geeft advies en heeft leuke giveaways bij zich. De Vespacar kan voor uw winkel staan, maar het is ook mogelijk om hem binnen neer te zetten. James straalt het ouderwetse ambacht van het schoenenpoetsen uit en zorgt voor extra beleving en klantenbinding in uw winkel. U kunt de Vespacar voor één of meerdere dagen boeken. Hij komt dan met James, op de gewenste locatie en op het gewenste tijdstip. De Vespacar is gevuld met de complete 1909 range. U hebt de vrijheid om uit deze voorraad te verkopen. Dit zal na afloop worden verrekend. De Vespacar is te boeken inclusief James, onze professionele en enthousiaste schoenpoetser.

Authentieke poetsstoel

Collonil poetsstoel. Het oude ambacht van het schoenenpoetsen! Ga zitten in de Collonil poetsstoel en laat je schoenen onder handen nemen door James. James is de belichaming van de ouderwetse schoenenpoetser. Een echte vakman die er altijd piekfijn uitziet en precies weet hoe hij schoenen moet verzorgen. Met zijn authentieke poetsstoel doet hij denken aan lang vervlogen tijden. U kunt dit ambachtelijke gevoel terugbrengen naar uw winkelvloer door de poetsstoel te boeken. De stoel komt altijd in combinatie met James. Hij zet de stoel voor of in uw winkel neer en voorziet iedereen die dat wil van perfect gepoetste schoenen. Daarnaast geeft hij advies en stuurt hij aan op de bijverkoop van producten. Hij laat klanten zien welke Collonil producten er zijn en adviseert hoe deze gebruikt kunnen worden. De Collonil poetsstoel is voor één of meerdere dagen te boeken op de door u gewenste tijd, op de gewenste locatie.  

The ShoeShiners

"Traditioneel, ongeschonden en met oprechte passie behandelen wij uw schoeisel en zorgen ervoor dat u en uw gepoetste schoenen weer voor de dag kunnen komen. Door schoenen te shampoorellen, het leder te herstellen en natuurlijke kleur terug te brengen garanderen wij u een kwalitatief hoog resultaat. Prijzen in overleg.