De kans is groot dat je, terwijl je deze blog leest, een riem draagt. Heb je wel eens nagedacht waarom je die riem draagt? Waarschijnlijk wel. Want er zijn uiteindelijk maar twee redenen om een riem te dragen. Ten eerste om er voor te zorgen dat je broek niet afzakt. De tweede reden is minstens zo belangrijk; een riem maakt je outfit af! Met een riem kun je de outfit die je draagt iets extras geven.

Kortom, een riem is een belangrijk en niet te onderschatten accessoire. Een riem mag gezien worden! We hadden al mooie riemen voor heren in ons assortiment, van ons merk Muller & Sons. Deze riemen zijn handgemaakt en je kunt ze omschrijven als ambachtelijk en stoer. Maar we zijn de dames natuurlijk niet vergeten. Daarom is er nu het nieuwe merk Miss Muller; stijlvolle en stoere riemen voor dames.

Er zijn vijf types riemen voor dames, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dus niet alleen basisriemen, maar ook riemen die qua materiaal, breedte en kleuren passen in het huidige modebeeld. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van metallics. Wat opvalt aan de riemen van Miss Muller (en ook van Muller & Sons) is het oog voor detail. Gespen, het stikselwerk en de prints vallen op.

Naast de vijf nieuwe riemen van Miss Muller is het assortiment van Muller & Sons uitgebreid met drie nieuwe types riemen. Hiervoor geldt hetzelfde; ze zijn gemaakt met oog voor detail. Beide merken zijn vanaf november te bestellen én op voorraad! Op zeer korte termijn breiden we deze merken uit met andere, relevante, productgroepen. Hou ons dus goed in de gaten.