Veters

Veters zijn onmisbaar voor de meeste schoenen. Tevens zijn ze ook aan de mode onderhevig, betreffende kleur, structuur en lengte. Voor elke schoen en voor elk model heeft Frans Muller Benelux het juiste product.Veters zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Om de juiste lengte te kiezen kunt u het aantal ringen in de schoen tellen. Hieronder ziet u de juiste lengte bij het juiste aantal ringen:

Aantal ringen Veterlengte
2-4 45 cm
6-8 60-75 cm
10-12 90-120 cm
14-20 150-220 cm

 

De vetercollectie van Frans Muller bestaat uit een verzameling van producten van vier vooraanstaande merken: Ringpoint, Bergal, Mr. Lacy en Shoeps. Met deze merken zorgt het bedrijf ervoor dat alle verschillende schoencategorieën voorzien zijn van genoeg keuze mogelijkheden.

Het actuele aanbod veters vindt u in de nieuwste catalogus.


Ringpoint

Ringpoint is een Duits merk dat voor de meer zakelijke look passende veters biedt, en staat bekend om haar hoge kwaliteit. Zo zijn de dunne, ronde, wax veters erg geschikt voor nette schoenen als Van Bommel’s.


Bergal

Voor de meer sportieve schoen biedt Frans Muller het merk Bergal aan. Eveneens een Duits merk met een breed assortiment aan hoge kwaliteit veters in verschillende soorten en maten. Zo zijn deze veters perfect te gebruiken in bergschoenen en sportieve gympen.


Mr. Lacy

De modernere schoen kan worden opgeleukt met de vrolijke veters van het merk Mr. Lacy. Mr. Lacy veters zijn vernieuwend, trendy en innovatief! De veters zijn te herkennen aan het logo op de nestel van de veter. Fluoriserend geel, neongreen en heloranje. Ze zijn te verkrijgen in vele kleuren, met vele designs en in diverse uitvoeringen. Naast flatties, Sneaker flats en Hikies, biedt het merk ook zeer speciale glow in de dark veters. Niet alleen leuk, maar ook functioneel en dus perfect om in uw sportschoenen te doen wanneer u bijvoorbeeld wel eens ’s avonds hard gaat lopen.


Shoeps

Het merk SHOEPS biedt een innovatieve oplossing op het gebied van veters. Dit merk heeft namelijk geen traditionele veters, maar zogenaamde elastic laces. Veters strikken is niet meer nodig, eenmaal bevestigd kunnen schoenen moeiteloos aan- en uitgetrokken worden. SHOEPS zijn geschikt voor alle schoenen, groot en klein. De SHOEPS zijn gemaakt van hoogwaardig, sterk sillicone. Hierdoor zijn de veters zeer elastisch en sterk, en kunnen daarom ver worden uitgerekt bij het aan- en uittrekken van de schoen.