Pedag

Binnen het assortiment van Frans Muller voert Pedag op het gebied van inlegzolen en voetondersteuning de boventoon.

Het merk Pedag focust zich sinds de oprichting in 1955 op het produceren van hoge kwaliteit inlegzolen en voetondersteuning. Het merk staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Om dit te realiseren werkt Pedag samen met professionele orthopedische experts op het gebied van voet support. Daarnaast maakt Pedag gebruik van natuurlijke materialen, waardoor er extra frisheid gegenereerd wordt.

Het doel van Pedag is om een natuurlijke en gezonde manier van lopen te promoten. Hierdoor kan gezegd worden dat wellness en gezondheid centraal staan binnen het merk.

De mobiliteit van mensen valt of staat met gezonde voeten. Bewezen is dat Pedag uitkomst biedt door zowel ondersteuning te bieden aan mensen met voetproblemen, als comfort te bieden in alle gevallen. Pedag inlegzolen houden de voet in goede conditie, bieden ondersteuning aan lengte- en dwarsboog en ontlasten de hiel.

Bekijk voor het actuele aanbod inlegzolen de nieuwste catalogus.


VIVA range

De meest bekende range uit de zolen collectie van Pedag, is de VIVA range. VIVA zolen worden met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen zoals plantaardig gelooid runderleer en geven voelbaar comfort aan de drie gevoelige zones van de voet. VIVA: ultiem voetcomfort en optimale hygiëne voor elk seizoen, elk doel en in iedere schoen.

Hygiënisch – innovatieve high tech bestanddelen, ademende materialen zoals leer en speciaal actief koolstoffilter
Ontspanning – het voorvoet pelotte ondersteunt de voorvoet en vermindert en voorkomt spreidvoet klachten
Pasvorm – extra dun voor een perfecte pasvorm in de schoen


SPORTSLINE range

De Pedag Sportsline bevordert de natuurlijke beweging, beschermt gewrichten en verbetert prestaties. Niet enkel het risico op blessures wordt verminderd maar de fitheid wordt ook effectief verbeterd. De Pedag Sportsline range bestaat uit drie type zolen

POWER – de power zool voor betere prestaties. Optimale ondersteuning en krachttransitie. Ideaal voor sporten met abrupt starten, stoppen en veranderen van richting. Extreem licht en dun, droogt snel!

ENERGY – deze allround sportzool zorgt voor meer stabiliteit en uithoudingsvermogen. Beschermt de voeten en gewrichten. Absorbeert schokken en vocht, is hygiënisch en droogt snel!

OUTDOOR – de outdoor zool is uitermate geschikt voor buitensporten, ondersteunt de natuurlijke beweging en voorkomt vermoeidheidsverschijnselen. De voet wordt gestabiliseerd en beschermd. Absorbeert vocht, is hygiënisch en droogt snel!

BEZOEK DE WEBSITE VAN PEDAG

Kom nog meer te weten over de verschillende inlegzolen van pedag op de pedag website! Hier is allerlei informatie te vinden over de verschillende zolen en het merk zelf.