Nico

Schoenen blijven mooi en langer in model door het gebruik van een schoenspanner of laarzenspanner. Plaats direct na het dragen van de schoenen of laarzen een spanner in de schoen of laars, want dan zijn deze nog warm en vormbaar. De spanner voorkomt lelijke plooien, neemt optimaal vocht op en zorgt voor mooie droge schoenen en laarzen.

De NICO schoenspanners van cederhout worden vervaardigd uit natuurlijk, ecologisch verantwoord cederhout. Het leer wordt weer droog en glad en de schoen wordt van binnenuit verzorgd. Ook heeft Nico een uitgebreide collectie schoenspanners van beukenhout, kunststof en schuim.

De schoenspanners van schuim hebben nu een nog betere werking door de gepatenteerde Silver Plus methode. Op een natuurlijke wijze worden geurveroorzakende bacteriën met 99,9 procent verminderd. De schoenspanners passen zich aan de vorm van de schoen aan, vullen optimaal, zijn antibacterieel en ÖKOTEX100 gecertificeerd. De spanners zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met handgreep of met veer.