Collonil

Het hart van het productaanbod van Frans Muller is de collectie van Collonil. Collonil is een wereldwijd bekend premiummerk op het gebied van schoenverzorging en wordt zodanig ook erkend.

In 1909 is Collonil gelanceerd in Duitsland, en tot op de dag van vandaag worden alle producten van het merk daar ook geproduceerd. Het ”Made in Germany” label staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door het gebruik van de laatste technologieën en hoge kwaliteit rauwe materialen positioneert Collonil zich in de top van de schoenverzorging branche.

Of u nu wilt beschermen, verzorgen, reinigen of kleuren, Collonil biedt voor iedere activiteit een passend product.

 

Your shoecare specialists


Carbon Range

De Carbon Range is dé high tech schoenverzorging van Collonil, uniek door de extreem sterke carbon structuur. Waterdruppels en vuil glijden van het materiaal af, terwijl vocht het materiaal niet in kan en het ademende effect van de schoen niet wordt aangetast. Eén van de meest gangbare producten binnen deze range is de Carbon Pro, te gebruiken op alle materiaalsoorten.


1909 Premium Quality

1909 Premium Quality is de toplijn van Collonil. Leerverzorging van dit hoogstaande merk staat voor meer dan een eeuw traditie, vakkennis en kwaliteit. Het jaar waarin de basis van Collonil werd gelegd is de naam van een leerverzorgingslijn van het hoogste niveau: 1909.

Kwaliteit boven kwantiteit. 1909 Premium Quality is net als exclusieve producten met liefde, aandacht en volgens de hoogste standaarden verwaardigd. Dat ziet u en dat voelt u.

De producten uit deze range voeden en beschermen uw kostbare schoenen, tassen en andere accessoires zodat ze optimaal in conditie blijven en hun prachtige kleur en look behouden. De recepturen van 1909 zijn onvergelijkbaar. Zo bevat de 1909 Supreme Creme de Luxe een speciale emulsie die maar liefst zes keer meer kleur aanbrengt dan andere fabricaten. De complete 1909 Premium Quality range bevat spray’s, lotions, cremes en accessoires om het leer optimaal te voeden en beschermen. Kijk voor alle producten in onze nieuwste catalogus.

Collonil 1909 Experience

Heeft u een evenement en wilt u uw klanten de Collonil 1909 Experience meegeven? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om uw evenement iets extra’s te geven. Kijk op onze events pagina voor meer informatie!

BEZOEK DE WEBSITE VAN DE COLLONIL CARBON PRO

Bekijk de verkooppunten van de Collonil Carbon Pro in de Benelux en ontdek meer over deze extreem sterke waterafstotende spray!