Het merk Haflinger bestaat al sinds 1898 en vindt haar oorsprong in Duitsland. Vanaf 1955 heeft Haflinger een grote groei doorgemaakt op het gebied van pantoffels. Hieruit volgden verschillende uitbreidingen van het merk, even als innovaties en meer nieuwe creaties. Het merk positioneert zich op de markt als een hoge kwaliteit producent, welke gebruik maakt van uitsluitend zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen. De producten van Haflinger zijn daardoor in perfecte harmonie met de natuur.

Haflinger pantoffels zijn volledig gemaakt van natuurlijke materialen. Voor het beste comfort en kwaliteit worden materialen zoals zuiver scheerwol, wolvilt en kurk gebruikt. Daarnaast geeft het voetbed steun en ontlast de vermoeide voet. De zolen zijn slijtvast en antislip. De collectie van Haflinger is erg uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.

Haflinger heeft een nieuw model op de markt gebracht, namelijk het model Hygge. In Denemarken is de term Hygge ontstaan en volgens Nederlandse begrippen betekent het “gezelligheid”. Echter in Denemarken betekent het meer dan alleen gezelligheid. Hygge betekent zorgen voor elkaar, voor jezelf en gelukkig zijn met de kleine dingen in het leven. Denk maar aan goed gezelschap, lekker eten en drinken of een ontspannend en fijn gevoel creëren door bijvoorbeeld kaarsen aan te steken.

Denemarken is meerdere malen uitgeroepen tot één van de gelukkigste landen van de wereld. Dit komt mede voort door de Hygge lifestyle die zij toepassen.

De nieuwe pantoffel Hygge van Haflinger sluit helemaal aan bij deze Deense lifestyle. Ontspan en geniet van deze heerlijke warme pantoffels. Deze lijn is verkrijgbaar voor zowel dames als heren en gaan van maat 36 t/m 46. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar; Rubin (rood), Braunmeliert (bruin), jeans (blauw) en graphit (antraciet).