Bij satijn en velvet denk je misschien niet meteen aan veters, maar deze stoffen zijn juist zeer geschikt om veters van te maken. Het zijn geen materialen, maar weeftechnieken waarmee zachte en soepele stoffen gemaakt worden. Ideaal voor schoenveters dus. Op dit moment zijn deze schoenveters helemaal in.

Je kunt ze gebruiken in sneakers, maar ze staan ook fantastisch in nette damesschoenen. De typische glans die bij satijn en velvet hoort geeft elke schoen een bijzonder fraaie uitstraling. Hip en chique tegelijk. We vinden het daarom ook logisch dat je steeds meer schoenen met satijn of velvet veters ziet.

Frans Muller Benelux is altijd bezig met de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van schoenaccessoires. Dit geldt ook voor deze veters. We hebben daarom een range aan prachtige kleuren. De satijn veters zijn er in het wit, zwart, zachtroze, donkerblauw en crèmekleur. De velvet veters zijn er in het zwart en donkerblauw.

We willen er voor zorgen dat onze klanten altijd snel in kunnen spelen op de nieuwste trends. We houden trends en ontwikkelingen goed in de gaten zodat je bij ons voor trendgevoelige accessoires aan het juiste adres bent.