‘’Houd schoenen als nieuw met CARBON PRO’’… Luidt de nieuwste commercial van Collonil Carbon Pro. Het zal geen schoenliefhebber ontgaan de komende weken, Carbon Pro is een musthave om je schoenen netjes te houden! Op maandag 5 oktober was de TV-Première van de Carbon Pro reclame te zien op NPO 1. Naast een TV-commercial draait er ook een doelgerichte online campagne. ‘’We hebben onderzoek gedaan naar wie onze producten vooral koopt. Die consument bereiken we nu met advertenties op TV, social media & Youtube en verwijzen we door naar de store-locator op carbonpro.nl. In deze tijden activeren we de consument daarmee maximaal om naar onze retailers te gaan. De bal ligt echt vlak voor het doel, het is nu aan onze Carbon pro retailers om dat laatste zetje te geven’’, aldus CEO Rutger Muller.

Ruim 800 +33% Carbon Pro Limited Edition verkooppunten

Muller: ‘’We zijn ontzettend trots op het resultaat van de commercial, maar nu begint het pas echt!’’. De TV-commercial en de online campagne verwijzen naar Carbonpro.nl. Op deze landingspagina staan de Carbon Pro Limited Edition +33% verkooppunten verzameld op de store-locator. Met ruim 800 Carbon Pro +33% retailers in de Benelux, is er altijd een verkooppunt in de buurt.

Winkelpresentatie en Social Media Pakket
Inmiddels hebben alle deelnemende retailers hun +33% Carbon Pro pre-order ontvangen. Daarbij ontvingen ze ook een uitgebreid Point-Of-Sale pakket met een display, diverse posters & (raam) stickers! Er is genoeg munitie om de Carbon Pro prominent tentoon te stellen in de winkels. We hebben al veel foto’s ontvangen van winkels die dit heel goed hebben gedaan. Natuurlijk is er ook aan online communicatie gedacht. De +33% Collonil Carbon Pro retailers hebben een volledig verzorgd pakket gekregen met diverse video’s, foto’s en kant-en-klare social media posts!


De TV commercial is deze week te zien op o.a. onderstaande tijden!
Di 6 oktober om 19.20 uur    |NPO 3  Tussen NOS  Jeugdjournaal & FirstDates
Wo 7 oktober om 18.55 uur  | NPO1 Tussen NOS sportjournaal & Vooravond
Vr 9 oktober om 19:52 uur    |NPO 1  Tussen De vooravond en NOS journaal


Volgt u @Collonil Benelux al?
Op social media, wordt er volop geadverteerd en gepost  op onderstaande accounts:
Facebook Collonil Benelux
Instagram Collonil Benelux
Youtube Collonil Benelux