Naast ons assortiment aan schoenverzorging, inlegzolen en (schoen) accessoires, bieden we ook nog een aantal andere mooie merken aan. Zo zijn we exclusief distributeur van Haflinger (sok)pantoffels. Elk seizoen is er een prachtige collectie voor jong en oud. Daarnaast vinden wij de verzorging van voeten ook erg belangrijk. De verzorgingsproducten van Saicara richten zich vooral op de voet maar ook op de rest van het lichaam.

Onze merken

Meer informatie

Schoenverzorging, voetverzorging, maar ook materiaalverzorging en meetapparaten zijn onmisbare termen in de schoenenbranche. De juiste gereedschappen en machines om bijvoorbeeld leer op te rekken, gaatjes te maken in een nieuwe riem of om de juiste maat schoenen aan te meten. De categorieën komen terug in het hoofdstuk service artikelen in onze productcatalogus die u kunt downloaden of waarvan u een exemplaar kan aanvragen. Bent u op zoek naar een specifiek product en heeft u hulp nodig bij uw zoektocht? Neem dan gerust contact op met uw verkoopadviseur of met onze binnendienst, we helpen u graag verder.

Paskousjes & Sokken

Voor elke situatie en voor elk seizoen is er een andere sok geschikt. Het merk Molly biedt in de winter dé warme, aangename en kleurrijke oplossing voor koude voeten. Daarnaast biedt Frans Muller binnen het sokken arrangement Sneaker Sox aan, welke onzichtbaar zijn in lage schoenen (en zijn uiteraard speciaal ontworpen voor sneakers). Voor de perfecte pas sok is er keuze uit de merken Care4Shoes, Sani Socks en Easy Socks.

Voetmeetapparaten

Schoenen in de juiste maat zijn erg belangrijk, vooral voor kinderen. Om de juiste lengte en breedte van de voet te bepalen kunt u gebruik maken van een voetmeetapartaat. Bekijk hoofdstuk service artikelen  van de catalogus voor het uitgebreide collectie meetaparatuur; van binnenmaatschuif tot buitenmaatstok.  

Gereedschap & Machines

Om de schoenen die u verkoopt perfect passend te maken voor uw klant, zijn er verschillende soorten gereedschap en machines beschikbaar. Verscheidene tangen zoals bijvoorbeeld de revolvertang voor het maken van gaatjes in leer of een knobbeltang om een plaatselijk knelprobleem op te lossen. Voor het oprekken van schoenen en laarzen zijn er oprekmachines verkrijgbaar. Bekijk alle tangen en andere gereedschappen in het hoofdstuk serviceartikelen in de catalogus.

Collonil Carbon Range

Extreem sterkte waterproof bescherming voor alle materialen met de Collonil Carbon Range!