Wij zijn de totaalleverancier van inlegzolen in de Benelux. Wij bieden een volledig assortiment met zolen voor alle type voeten, schoenen en wensen. Pedag is al sinds 1955 de expert op het gebied van inlegzolen. De VIVA range van Pedag worden met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld plantaardig gelooid runderleer. Naast de inlegzolen van Pedag kunt u ook bij ons terecht voor Solos en de connected insoles van Digitsole.

Onze merken
Meer informatie

Voor elk voettype, elk type schoen en voor veel verschillende voetklachten is er een inlegzool. Wij hebben de inlegzolen van Pedag, Solos en Digitsole verdeeld in een aantal overzichtelijke categorieën om snel en eenvoudig de juiste inlegzool te vinden. De categorieën komen terug in onze productcatalogus die u kunt downloaden of waarvan u een exemplaar kan aanvragen. Bent u op zoek naar een specifieke zool en heeft u hulp nodig bij uw zoektocht? Neem dan gerust contact op met uw verkoopadviseur of met onze binnendienst, we helpen u graag verder.

Wellness zolen

De Wellness serie: ontspannend, ondersteunend, preventief en hygiënisch! Voor elk seizoen, voor doelgerichte activiteiten en voor iedere voet.

Dagelijks comfort

De zolen voor dagelijks comfort bestaan uit ademende materialen als leer, badstof en speciaal actief koolstoffilter. Ze bieden ontspanning voor de voorvoet en beschikken over de perfecte pasvorm in iedere schoen.

Support

Het woord support zegt het al: optimale ondersteuning voor voeten!

Gel

De gel zolen zijn transparant, zelfklevend en wasbaar!

Kids

Speciale inlegzolen voor kinderen voor een zacht en stabiel loopcomfort. Uiteraard verkrijgbaar in de perfecte maat voor de kleine stappers.

Winter

Koude voeten? Natuurlijke producten als kurk, wol en lamsvacht geven de natuurlijke warmte door en houden de voeten op temperatuur.

Premium Selection

Premium Selection bevat de hoogste kwaliteit inlegzolen in een Premium verpakking. Pedag Premium Selection heeft een luxe, moderne uitstraling waarin het vakmanschap, natuurlijke materialen en de kwaliteit van de inlegzolen centraal staan. De Premium toppers van Pedag verdienen een Premium Look & Feel. 

Het unieke pedag VIVA voetbed

1 Optimaal klimaat in de schoen

Innovatieve high tech bestanddelen, ademende materialen en speciaal actief koolstoffilter worden gecombineerd voor een optimaal klimaat in de schoen.

2 Ontspanning voor de voorvoet

Het voorvoet pelotte ondersteunt de voorvoet en voorkomt en vermindert spreidvoet klachten.

3 Geoptimaliseerde pasvorm

Perfecte pasvorm zodat de VIVA goed past in iedere schoen.

4 Perfecte ondersteuning

Ondersteuning van de natuurlijke afrolbeweging van de voet. Een biomeganische brug, die dwars loopt op de diagonaal van de hiel-teen beweging, behoudt het bewegingsstelsel en voorkomt vermoeidheid.

5 Zachte hieldemping

Optimale hieldemping, ergonomische verlengde vorm van het hielkussen.