Naast schoenverzorging en inlegzollen bieden wij ook een ruim assortiment met alles om schoenen heen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoenspanners maar ook aan heren- en damesriemen. Al onze accessoires zijn al per stuk te bestellen en uit voorraad leverbaar.

Onze merken

VETERS

Meer informatie

Riemen

Het assortiment van Frans Muller is recentelijk uitgebreid met een mooie collectie heren- en damesriemen. Deze riemen zijn vervaardigd uit leersoorten van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Diverse lengte en breedte maten zorgen ervoor dat er voor iedereen een perfecte riem tussen zit. De riemen vindt u onder de merken Muller and Sons en Miss Muller of bekijk de Muller & Sons catalogus hiernaast. 

Spanners

Schoen- en laarzenspanners zorgen ervoor dat schoenen en laarzen langer mooi en in model blijven. Wanneer de schoen of laars net gedragen is, is deze warm en vormbaar; plaats daarom voor een optimaal resultaat direct na het dragen de spanner. Lelijke plooien worden voorkomen en vocht wordt optimaal opgenomen.

Schoenlepels

Het gebruik van schoenlepels vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van schoeisel. Bovendien houdt u de schoenen en laarzen netjes en voorkomt u schade bij de hak. Binnen het assortiment van Frans Muller zijn kunststof, nikkelen en diverse luxe schoenlepels verkrijgbaar.

Geschenken

Frans Muller heeft een uitgebreid assortiment schoenverzorgingskisten van verschillende houtsoorten en groottes. Daarnaast zijn er verschillende give-aways beschikbaar voor onder andere de merken Muller and Sons, Miss Muller en producten van Collonil (o.a. Collonil Breeze en Carbon Pro).

Giftsets

Recentelijk is het mogelijk om giftsets te bestellen. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zoals de set speciaal voor witte sneakers en de basisset.  Door de eigentijdse en luxe uitstraling is de giftset een leuk item om op de toonbank of naast de schoen in het schap te presenteren. De set heeft een speciale prijs en hierdoor zeer geschikt als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, Sinterklaas of Kerst!

Collonil Carbon Range

Extreem sterkte waterproof bescherming voor alle materialen met de Collonil Carbon Range!