Events

Wij willen u graag ondersteunen bij uw event. We bieden hier diverse diensten voor aan. Denk bijvoorbeeld aan onze Collonil Carbon Pro MiniCooper of onze Collonil 1909 VespaCar. Lees meer over onze mogelijkheden, heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Lees onder de foto meer informatie over de verschillende events.

Collonil Carbon Pro event

Meet the Beast! Maak kennis met The Beast! Een stoere en opvallende Mini Cooper 4x4 met een 3 meter lange Collonil Carbon Pro bus op het dak. Collonil Carbon Pro is een extreem sterke water- en vuilafstotende spray voor schoenen. Maar ook tassen, kleding en meubels kunnen er mee behandeld worden, want Collonil Carbon Pro is geschikt voor alle materialen. Collonil maakt sinds 1909 hoogwaardige producten voor schoenverzorging en de Carbon range is het beste dat ze maken.   Collonil Carbon Pro verdient het om op een extreme manier gepromoot te worden. Daarom is er The Beast, want deze brute Mini Cooper straalt perfect uit wat Collonil Carbon Pro is: extreem, stoer en ontzettend sterk. Hij valt meteen op in het straatbeeld wanneer hij voor uw winkel staat; het is een echte eyecatcher.   U kunt The Beast boeken. U krijgt de auto op uw locatie, met een promotiedame of –heer. Hij of zij laat de Carbon Pro spray zien, geeft uitleg, spuit de schoenen van klanten in, adviseert uw personeel en stuurt aan op bijverkoop. Zo versterkt The Beast de klantbeleving wanneer hij voor uw winkel staat. De auto komt compleet met producten en giveaways en is te boeken vanaf €350,- per dag, inclusief promotiedame of –heer.

Collonil 1909 Vespacar event

Viva Vespa! Collonil Shoe Shine! Noem hem goedgekleed, keurig of gesoigneerd... James is het allemaal! Tot in de puntjes verzorgd, vooral zijn schoenen. Want schoenen zijn James zijn specialiteit. Hij is de klassieke schoenenpoetser. Als geen ander weet hij hoe je schoenen moet poetsen en welke producten je daarbij moet gebruiken. James verplaatst zich op een stijlvolle manier; in zijn Collonil 1909 Vespacar. Deze Vespacar is helemaal gerenoveerd en uitgevoerd in de stijl van Collonil 1909, de luxe lijn van Collonil. James poetst schoenen, geeft advies en heeft leuke giveaways bij zich. De Vespacar kan voor uw winkel staan, maar het is ook mogelijk om hem binnen neer te zetten. James straalt het ouderwetse ambacht van het schoenenpoetsen uit en zorgt voor extra beleving en klantenbinding in uw winkel. U kunt de Vespacar voor één of meerdere dagen boeken. Hij komt dan met James, op de gewenste locatie en op het gewenste tijdstip. De Vespacar is gevuld met de complete 1909 range. U hebt de vrijheid om uit deze voorraad te verkopen. Dit zal na afloop worden verrekend. De Vespacar is te boeken vanaf €350,- per dag inclusief James.

Authentieke poetsstoel

Collonil poetsstoel. Het oude ambacht van het schoenenpoetsen! Ga zitten in de Collonil poetsstoel en laat je schoenen onder handen nemen door James. James is de belichaming van de ouderwetse schoenenpoetser. Een echte vakman die er altijd piekfijn uitziet en precies weet hoe hij schoenen moet verzorgen. Met zijn authentieke poetsstoel doet hij denken aan lang vervlogen tijden. U kunt dit ambachtelijke gevoel terugbrengen naar uw winkelvloer door de poetsstoel te boeken. De stoel komt altijd in combinatie met James. Hij zet de stoel voor of in uw winkel neer en voorziet iedereen die dat wil van perfect gepoetste schoenen. Daarnaast geeft hij advies en stuurt hij aan op de bijverkoop van producten. Hij laat klanten zien welke Collonil producten er zijn en adviseert hoe deze gebruikt kunnen worden. De Collonil poetsstoel is voor één of meerdere dagen te boeken. Hij komt op de door u gewenste tijd, op de gewenste locatie. U kunt hem ook boeken in combinatie met de Vespacar, voor de ultieme beleving! De stoel is te boeken vanaf €350,- per dag inclusief James.

Pedag Insole buggy

Pedag Buggy. Ervaar de ondersteuning! Elke stap die je zet is een belasting voor je lichaam. Daarom is het belangrijk om je voeten goed te ondersteunen met de juiste inlegzool. Maar wat is eigenlijk goede ondersteuning en welke inlegzool heb je daar voor nodig? De beste manier om daar antwoord op te krijgen is door het zelf te ervaren. Daarom is er de Pedag Buggy. Een stoere en opvallende strandbuggy in de stijl van het Duitse inlegzolenmerk Pedag. Pedag produceert al sinds 1955 hoogwaardige inlegzolen, voor elk type voet en voor elk type schoen. Bij de Pedag Buggy kunnen consumenten inlegzolen in hun eigen schoenen dragen en ervaren hoe deze werken. U kunt de buggy in of bij uw winkel laten neerzetten om extra klantbeleving te creëren, maar hij is ook zeer goed inzetbaar op (wandel)beurzen. De Pedag Buggy ziet er stoer en opvallend uit, waardoor hij automatisch de aandacht trekt. Bij de buggy komt altijd een medewerker mee die consumenten vertelt over Pedag en advies geeft over de verschillende inlegzolen. Uiteraard hebben consumenten de mogelijkheid om de inlegzolen te kopen. Wanneer u iets bijzonders rondom uw winkel of op een beurs zoekt en consumenten actief wil betrekken bij uw producten kunt u rekenen op de ondersteuning van de Pedag Buggy. De buggy is te boeken vanaf €350,- per dag, inclusief medewerker.

Poetscompagnie

Heeft u binnenkort een opening, koopavond of bent u gewoon op zoek naar een extra stukje beleving in de winkel? Misschien is de Poetscompagnie dan wel iets voor u. Op een ambachtelijke en theatrale manier poetst de Poetscompagnie schoenen en geeft verzorgingsadvies. Onze klanten ontvangen een mooie korting bij het inhuren van de Poetscompagnie. Prijzen vanaf € 175,-.

Collonil Shoe Doctor

Schoenen die een opknapbeurt kunnen gebruiken? Boek de Collonil Shoe Doctor! De Shoe Doctor neemt haar eigen tafelwagentje mee met benodigde Collonil producten. Daarnaast maakt ze ter plekke de schoenen van klanten schoon en geeft passend advies over het beschermen, verzorgen en reinigen. Dit doet zij met veel enthousiasme en wordt het (bij)verkoop gestimuleerd. De Shoe Doctor kunt u bijvoorbeeld perfect inzetten voor meer beleving of als u een speciale dag heeft in de winkel. Speel in op de trend, zoals bijvoorbeeld witte sneakers. De Shoe Doctor maakt alle sneakers weer stralend wit met onze Collonil producten. Prijzen vanaf € 350,-.

The ShoeShiners

"Traditioneel, ongeschonden en met oprechte passie behandelen wij uw schoeisel en zorgen ervoor dat u en uw gepoetste schoenen weer voor de dag kunnen komen. Door schoenen te shampoorellen, het leder te herstellen en natuurlijke kleur terug te brengen garanderen wij u een kwalitatief hoog resultaat. Prijzen in overleg.