Digitsole

Footwear. Reinvented.

Op het gebied van innovatie en nieuwe creaties streeft Frans Muller ernaar om up-to-date te blijven en nieuwe producten in het assortiment op te nemen. DIGITSOLE is daar een goed voorbeeld van. Het bedrijf heeft in 2014 een succesvol Kickstarter project gelanceerd met hun Warm Series inlegzolen. In 2015 is de tweede generatie gepresenteerd op de Consumer Electronics Show in Las Vegas en inmiddels zijn er een aantal nieuwe producten bij gekomen, waaronder de Run Profiler inlegzool. Dit innovatieve product is nu ook in de collectie van Frans Muller opgenomen en te bestellen via de webshop.

DIGITSOLE is een innovatief merk gespecialiseerd in ‘’connected footwear’’. Handige functies, gezondheid, welzijn en sport worden gecombineerd in deze digitale inlegzool. Het product werkt op basis van een app op de smartphone en is daardoor gemakkelijk te bedienen en te tracken. DIGITSOLE wordt in dezelfde fabriek gemaakt als de GoPro.


Warm Series

De Warm Series van DIGITSOLE zijn perfect te gebruiken bij buiten activiteiten. U moet hierbij niet alleen denken aan sport of het uitlaten van de hond in de winter, maar denk ook aan buitenberoepen. Bij politie, beveiliging, bezorging en in de bouw is het niet ongebruikelijk om langere periodes buiten te zijn. Voor beide groepen kan de DIGITSOLE een uitkomst bieden en zorgen voor een aangename en comfortabele manier van werken en buiten zijn. De zolen zijn afzonderlijk van elkaar op verschillende temperaturen in te stellen via de app. Daarnaast houden de zolen bij hoeveel stappen u per dag zet, het aantal calorieën die u per dag verbrand en is er een optie om de route die u gelopen heeft weer te geven.


Run Profiler

Naast de Warm Series heeft DIGITSOLE een nieuw product ontworpen, welke vooral focust op het bijhouden van sportprestaties. De Run Profiler inlegzool beschikt over technologie die het mogelijk maakt om een 3D analyse te maken van voet en de beweging. Op deze manier kan worden gemeten wanneer u vermoeid bent of wanneer er een risico is op blessures. Ook maakt deze techniek het mogelijk om prestaties te meten en te verbeteren door oplossingen te bieden op basis van data. Dit is allemaal te volgen via de app, maar Run Profiler biedt ook de mogelijkheid om Real Time Coaching te krijgen via audio. Tijdens het sporten wordt u dus op de hoogte gehouden van uw prestaties.